0

F1 2018 – A második forduló

Share

A 4. szezon kezdetét veszi

A méltán híres első, második és harmadik szezon után színre lép a negyedik is. Nem egy esetben bizonyította már a MIRAGESPORT, hogy tartogat meglepetéseket, méghozzá mindenféléből. Izgalmas csaták, versengés, győzelemért menő küzdelem. A meglepetések mellé társultak a barátságkötések, új pilóták megismerése, a Formula 1 vérvonalának teljes közelségből való megízlelése, megfejelve hatalmas izgalmakkal.

Sok mindennel lehetne kampányolni amellett, hogy jelentkezésre bírjuk az embereket. Ha ilyesmire lenne szükség, talán az lenne a legjobb érv, hogy Magyarország egyetlen olyan ligájába jelentkezhetsz, amely hatalmas figyelmet kap hétről-hétre. Közvetítéseinket és liga-összefoglalóinkat több mint 10 ezer ember tekinti meg hétről hétre. Van annál jobb dolog, mint hogy profi versenyzőkkel szállj harcba a győzelemért, a nagyközönség előtt?

Az első futam Március 23.-án veszi kezdetét, és Augusztusban lesz a szezonzáró nagydíj. A jelentkezés menete ugyan az mint a harmadik szezonban. A harmadik szezonban résztvevő piloták számára nem szükséges a kvalifikációs körök teljesítése.

A jelentkezés menete a következő:

10 kört kell futnod, három pályán. A három pályából kettőn száraz, egyen pedig esős körülmények között kell vezetned. Ha megvan a tíz kör mindegyik pályán, fényképezd le a Race Director -ban található köradatokat! A két száraz pálya: Baku & Bahrain – esős körülmények között pedig az Osztrák pályán kell teljesítened.

Ha megvan a 3 fénykép, discordon #jelentkezés szobába várjuk őket, az alábbi információkkal:

-Steam név, vagy profil link
-Preferált liga, és a preferencia oka
-Csapattárs neve (Ha van, ezt akkor vesszük hivatalosnak ha mindkét versenyző jelentkezésében szerepel a másik neve)
-Szezonra választott név.