MIRAGESPORT 4. Szezon – Ausztrál Nagydíj – E liga (Összefoglaló)

Share

Ha valaki azt hitte, hogy az F liga lesz a nap legizgalmasabb versenye, hát óriásit tévedtek. Az “E” liga versenyzői ugyanis olyan versenyt raktak oda, ami méltó egy szezonnyitóhoz! Bravó!

Az időmérőn és a versenyen is száraz idő fogadta a pilótákat, előbbit a Ferrari-motoros autók uralták. Íme a legjobb tíz versenyző:

Már rögtön a rajtnál összeért a két Sauber, ami láncreakciót indított be és majdhogynem az 1998-as Spái esetet másolta le a mezőny hátsó traktusa, de szerencsére “csak” két kiesőnk lett az 1-es és 2-es kanyarban, nevezetesen ITheShield és Foxy. Az első kör után Thomas, Mosómedve és Zsozsó volt a sorrend, Deníz a baleset ellenére az 5. helyen autózott a Sauberrel.

Egy picit lemaradtunk Mosómedve és Thomas akciójáról, de a csatájuknak köszönhetően Zsozsó megelőzte a Ferrarit és azonnal tapadt Thomasra. A 11-es kanyar előtt be is ment Zsozsó a Red Bull mellé, de összeakadtak és ez Thomas versenyének a végét jelentette. Ez egy óriási nulla pont az energiaitalosoknak… A “fiókcsapat” pilótája sem úszta meg, azonnal szárnycserére és taktika váltásra volt szükség. Mindeközben Lion és Mosómedve vezették a versenyt, az első kanyarban ütköző Deníz már a 3. helyen követte őket.

Nem kellett sokat várni a 12-es kanyar első áldozatára… NázáretiJézus a kijáraton megcsúszva törte össze a Mercedest.  Egy körrel később Mosómedve és Deníz a 11-12-es kanyarkombinációban egymás mellett fordultak, mindenféle kontakt nélkül, ezzel Deníz át is vette a vezetést.

A MIRAGESPORT E ligájának versenyét végül a két kiálláson versenyző Zsozsó nyerte meg, de nem szeretnénk mindent lelőni. Ez tipikusan az a verseny volt, aminek minden köréről lehetne egy-két bekezdést írni… Ha valakinek eddig nem volt kedve jelentkezni és versenyezni, az feltétlen nézze vissza ezt a nagydíjat, ugyanis ezután már írni fogja a jelentkezését a Discord szerverünkre!

A száguldás holnap folytatódik 12 órától a D ligával!