D liga: SzLaci nyert Bahreinben, Mart1n és Forge előtt

Share

Remekül kezdődött a vasárnapi nap, egy nagyon izgalmas Bahreini Nagydíjat futottak a D liga versenyzői. Nagyon szép csaták és vonatok alakultak ki, hamarosan tehát megalapítjuk a MirageTrain Zrt.-t.

Az eddigi ligákhoz hasonlóan a D liga időmérő edzése is nagyon szorosra sikeredett, az első tíz helyezett, hét tizeden belül volt egymáshoz. A kvalifikációt Angyalosi nyerte meg, Hipster és Strausz előtt.

A rajtnál Strausz lerajtolta Hipstert, ezzel kialakítva a Force India 1-2-t az első körökben. A hátsó szekcióban Kisbizsu bukott óriásit, kapásból 10 helyet esett vissza a Renault pilótája. Meglepő módon az első hármas igencsak korán kiállt a boxba, ezzel elősegítve Laci taktikáját, aki a lágyakon valami elképesztő tempót diktált az egész futamon.

Forge és Mart1n nagy erőkkel rohamozták a Mercedeseket, Rexiit és Markot sem kímélték a “kékek”. A végső dobogó ilyen szempontból már a 7. körben eldőlt!

Eddig még nem láthattuk a valós multi 21-et, ami ugye azt jelenti, hogy a 2-es számú pilóta, azaz akinek a versenyben jelenleg gyengébb a tempója marad elől, és a mögötte haladó soroljon be, de a Toro Rosso ezt lemásolta a nagy csapattól. Méghozzá úgy, hogy a végén Forge megunta és megelőzte Mart1nt, majd utóbbi visszavette a második helyet csapattársától. Kommentátorunk nyakán már veszélyben voltak az erek, szerencsére elsősegélynyújtásra nem volt szükség!

Ha lemaradtál volna a D liga nagydíjáról, itt visszanézheted! Azt garantáljuk, hogy megéri!