F liga: Laki nyerte a Kínai Nagydíjat, Atitak és G3mb0X előtt

Share

A MiRAGESPORT történetében először fordult elő, hogy két liga versenye párhuzamosan fusson a csatornán. Ehhez sajnos a Steam leállása kellett, de természetesen mindenre találunk valamiféle megoldást, nincs hétvége Forma 1 nélkül!!

Ragyogó napsütés, meleg aszfalt fogadta az F liga versenyzőit Kínában, melynek időmérő edzését Laki nyerte meg, őt szorosan Atitak követte, majd kisebb lemaradással Koblos végzett a harmadik helyen a Sauberrel.

A rajtnál borzalmasan helyezkedtek a Sauberek és mindketten 2-2 pozíciót estek vissza, Atitak köszönte szépen és átvette a vezetést.

Érdemes említést tenni a két Toro Rossós srácról, akik kiválóan használták egymás szélárnyékát, drs-ét és végig húzták egymást az élmezőnyre. Az utolsó körökben G3mb0Xra óriási feladat várt, valahogy maga mögött kellett tartania Lakit és Atitakot, akik egyértelműen a győzelemért harcoltak. A Toro Rosso pilótája 2-3 körig tudta tartania  két fiút, de kénytelen volt átadni a vezető pozíciót.

A verseny utolsó 3 körében végig Laki vezetett, Atitak nagy erőkkel támadta őt, de végül a Sauberes megtudta tartani a vezető pozíciót és megnyerte az F liga Kínai Nagydíját.

Ahogy azt mondani szoktuk, a teljes nagydíj visszanézhető a cikk alján, érdemes, megéri!!