Forgandó szerencse Bakuban – Az E Liga összefoglalója

Share

Miragesport – E Liga – Baku

Forgandó szerencse Bakuban

Baku. A pálya ahol könnyű összetörni, ahol a toppon kell lenni. Ehhez hasonló jelzőkkel illetett pályán rendezték meg a Miragesport 4. szezon E liga futamát ahova teltházzal érkezett meg a liga. A hétvégére senki se hozott büntetést ami egy jó tendencia.

 

IDŐMÉRŐ

Az időmérő elején káoszkapitány végzett remek munkát, hisz több kanyarban is vagy valaki el fékezte vagy épp a csapattárs tartotta fel a másikat.

10 perc volt vissza mikor is Csoki vezetett 1.38.692-vel mögötte Zsozsó foglalt állást 37 ezredes lemaradással majd MS d33zY következett bő egy tizedes lemaradással mind a 3-an ultrákkal.

A pálya maga elég technikás mint például a várkapu vagy a nagy egyenesre rávezető bal jobbos kombináció. Egy pár versenyzőt meg is tréfált mint például Zsozsót vagy LiON.r6s-t.

A végén Mosómedve gurult ki a pályára meglehetősen későn ráadásul felvezető körén feltartotta MateGamerHUN-t majd elkezdett vele versenyezni ami meglehetősen szürreális esemény egy időmérőn.

 

Időmérős eredmény (1-14. helyezett):

 

 

 

 

 

VERSENY

A verseny felhős időben indult. A felvezető körről többen ki lettek zárva különböző okok miatt.

Káoszkaptiány szellem még kísértett hisz a verseny rajtja még szépen lezajlott nem úgy mint a 2. kanyar. Sokaknak felcsendülhetett fülében az a bizonyos Palik aranyköpés az események láttán, mondhatni jogosan. Zsozsó húzta a legrövidebbet ő nem tudta folytatni a versenyt. Emellett 4 másik versenyző is befejezte a futamot az első kör folyamán.

A futamon sorra véreztek el a pilóták. Jobb esetbe csak a szárnya bánta a pilótának a fallal való találkozás során. A csapatok nem véletlen gyártottak le extra darabokat ebből az alkatrészből hisz a pálya gyorsasága és szűkössége megkövetelte a szárnycseréket.

A verseny féltávjánál 12-en maradtak játékban. thomas első helyen haladt őt mizse követte nagyságrendileg 13 másodperccel, utána Wellgold helyezkedett 3 másodperccel lemaradva.

Nem volt hiány netkapcsolati probléma miatti szárnytörés vagy kisesésből sem. Dr.Booth is egy ilyen eset következtében kellett visszavonulnia.

thomas remek vezetéssel és nem kevés szerencsével behúzta a futamot. Második helyen MateGamerHUN harmadik helyen pedig MS WellGold futott be.

Legtöbb helyet a versenyen foxxy javított szám szerint 15-öt. Egy új rekord is felált ha lehet mondani rekordnak. Ez pedig Lőrinc nevéhez fűződik aki a legtöbb kiállást hajtotta végre összesen 9-et

 

VÉGEREDMÉNY (1-14. helyezett):

Akik kihagyták a futamot azoknak sovány vigaszként emlékeztető: holnap 12:00-kor kezdődik a D liga futama, illetve reggel 8:10-kor az 1000. futam Kínában.

Enjoy!

 

 

S.Z.