Napsütéses Anglia – A D Liga összefoglalója

Share

A D Liga napkezdő eseményén a pilóták száraz körülményekkel rendelkeztek az időmérő során. Egyik, a nem túl sok olyan esemény közül, amikor nem esik az eső, így értelemszerűen meg kellett becsülni a helyzetet. A legjobban Mart1n becsülte ezt meg, ugyanis Ő autózta ki a pole pozíciót magának a legendás Silverstone -i aszfaltcsíkon. A második Roli, a harmadik HoneyBirdHipster lett.
A D Liga Brit időmérőjének az eredménye:


A versenyen jól alakult az alapból első három helyre kvalifikálódott emberek dolga. Nem nagyon zavarták Őket, és igazából Ők sem egymást. Mart1n a végén 7 másodperccel volt Roli előtt, Roli pedig 5 -tel HoneBeard előtt. Úgyhogy mondhatni, hogy egy nyugodt, könnyed körülményekkel bíró versenyt kellett futniuk. Bár, az Ő bajuk is meggyűlt a pálya okozta nehézségekkel, sőt, Mart1n -nek még a felvezetőkörön is osztották a pofonokat, amikor ugyanis a gumimelegítés volt a cél, valaki hátulról nekidurrantott, így pedig lőttek a gumi, és fékmelegítésének.

A versenyt egyébként végül az előbb említett Mart1n nyerte meg, a Roli-HoneyBeardHipster kettős előtt. Az utolsó kör utolsó néhány kanyarjában voltak még érdekességek, már csak ezért is megéri visszanézni a MIRAGSEPORT 4. szezonbéli D Ligájának a Brit nagydíját, melynek a végeredménye: