Napzáró showműsor az „E” liga támogatásával

Share

Ó a csodás technika, mintha nem ismerné a tisztelet és a kötelesség szavakat. De hiába a technika ördöge, nem akadályozta meg hogy megrendezésre kerüljön a Miragesport „E” ligája Angliában, a tradicionális Silverston-i pályán. Új tagot üdvözölhetett az „E” liga, Nyámer mutatkozott be Dr.Booth oldalán a Mercedes színeiben.

 

Száraz körülmények uralkodtak az időmérőn, másodjára is. A pilóták kitettek magukért, sorra futották meg a leggyorsabb köröket, ezzel is remekül szórakoztatva a helyszínre látogató, illetve az eseményeket az interneten követő nézőközönség számára. Meglepetést okoztak a Red Bullosok az időmérő elején ugyanis előhozták a szezon során alig látható kemény azaz „Hard” keverékű gumikat. A végére szokás szerint érkezett a tüzijáték, legnagyobb meglepetést WellGold okozta a maga 1:26.613-as köridejével. Mögötte Mosómedve alig 35 ezreddel lemaradva lett 2., majd Li0n érkezett 2 tizedes hátránnyal. Az időmérő után a versenyigazgatóság Gzy-t és Nyámert fejenként 5 rajthelyes büntetéssel jutalmazta, ha lehet jutalomnak nevezni, az okát nem adták tudomásunkra valószínűleg összeütköztek.

A felvezetőkör semmi gond nélkül lezajlott, ez piros pont a mezőny neve mellett. A rajt már viszont nem maradt galiba nélkül. MateGamer és Gémy ugyan eljutott az első kanyarig, de utána nem úszták meg a kavicságyat. Hát igen nehezen fér el (ha elfér) 4 versenyszemélygépjármű ott az első kanyarban egymás mellett. Nyámer egy remek első körrel az utolsó helyről feljött a 7. helyre. Az első kört legjobban a Red Bullok teljesítették visszaestek a legutolsó helyekre. A kicsúszók nagyrésze felrakta a kemény keveréket, egy jobb helyezés elérése reményében, kivéve foxy-t aki lágyat tetetett fel. A 13. körben Nyámer debütáló versenye véget ért, valószínűsíthető hogy a falban kötött ki. Mosómedve igazi mágus, Gémyre is ráhozta a szívbajt a varázslatos teleportálásával. Gzy hatalmas tempót diktálva sorra előzte meg a pilótákat ezzel feljött az 5. helyre. Egon és thomas kitartottak a Kemény gumi mellett annak ellenére hogy már eléggé kopottak voltak azok a 19 körös gumik a 22. körben. Viszonylag kevés történést hozott a verseny utolsó körei. Rajtcél győzelmet aratott WellGold ami dícséretes és kiváló munka volt tőle. Mögötte Li0n követtem, majd d33zy futott be a 3. helyen igaz 5 tizeden múlott hogy Gzy legyen a dobogós.

Habár nem hozott nagy meglepetéseket a verseny ennek ellenére egy egészen kellemes futamot tudhatunk magunk mögött. Li0n lett a nap versenyzője, remek teljesítményt mutatva a futam alatt.

Holnap érkezik a folytatás a „D” ligával. És ha már futam holnap rendezik ugyan csak az F1 Spanyolországi fordulóját amit szintén érdemes lesz követni.

Addig is kitartást!

Adio!

S.Z.