Gzy nyerte a szombati nap utolsó nagydíját

Share

A szombati utolsó német nagydíj időmérőjén egy csepp eső sem esett, sőt, a versenyzők majdnem kifeküdtek napozni a rajtrácsra… Viccet félretéve, az időmérő végén óriási tűzijáték volt, az első hármas 1 tizeden belül volt egymáshoz. A polet végül Egonnak sikerült megszereznie, Lion és mizse előtt.

A rajtnál Egon és Mizse kiválóan jöttek el, Lion 1 pozíciót veszített. De a start igazi vesztese mosómedve volt, aki -egyelőre érthetetlen oknál fogva- egyből kiesett a versenyből, mategamerrel együtt. *Virtuális biztonsági autó*.

A negyedik körben Mizse az egyenesben körbeautózta Egont, ezzel átvéve a vezetést. A kör végén a Haas pilóta inkább be is jött a boxba. Egon a kiállást követően nagyon beragadt D33zy és Nerik mögé… Az amerikai istálló kezdhetett aggódni… De nem, mert jött a D.R.Á.M.A!!! Egon megpöccintette a Force Indiát, ami a megforgás közben D33zybe csapódott és az egyenes végén mindketten összetörték az autót, Nerik versenye sajnos véget is ért.

A 22. körben jött az eső és vele együtt az újabb dráma! Mizse a boxutca bejáraton törte össze a Ferrarit, érthetetlen… Nagyon benézte az olaszok versenyzője.

A kiállások után az esőben Gzy vezetett, Gémy és Lion előtt.

Utolsó körre is maradt dráma.. BL megpróbálta megelőzni Egont az egyenes végén, de a kapkodás vége szárnytörés lett. Ennek ellenére a Williams elment, Egon próbálkozott visszatámadni, aminek megpördülés és szárnytörés lett a vége… Lesz dolga a bizottságnak!