Bajnokavatással búcsúzik a B liga

Share

Miragesport – B Liga – Autodromo Nazionale Monza

 

Bajnokavatással búcsúzik a B liga

  Alacsony létszámmal bár, de töretlenül rendezték meg a B ligát itt a Miragesport keretein belül, igaz jelenlegi formájában utoljára. Ennek fő oka az előbb említett alacsony létszám, a részletekről a jövőhéten tart ülést a Miragesport.

 

Napsütéses időjárás alatt gurultak ki a pályára az a 9 pilóta, akik ma lejöttek. Robi kezdet a legjobban azonban jött GOLDEN, aki átvette a vezetést. Majd beugrott köszönni a technika ördöge, most éppen a közvetítő stábot tréfálta meg, és fagyasztotta ki a programot. Azonban az időmérő nem szakadt meg, viszont az időkről gyűjtött adatok nagy része elveszett. Közeledett a vége és hatalmas szerencsére az olasz rendező stáb megadta az adatokat, így máris visszakaptuk a valós képet teljes egészében.

Végül Trollmula húzta be az időmérőt, 1.18.864-es ideje messze a legjobb volt a mezőnyben, mellőle GOLDEN rajtolhat, majd a 3. rajtkockát Bencytó szerezte meg ezen az érdekes és furcsa időmérőn. >

 

 

A versenyre beborult az ég, azt sugallva, nincs messze az eső.

Szép tiszta a rajt, azonban itt semelyik ferrari nem ütközött (igazsághoz hozzá tartozik, hogy ferrari pilóta most nem volt), sőt senki se ütközött, ez úgymond a B liga imázsának is betudható. Robi és GOLDEN találták meg egymást és csaptak össze, Robi el is ment. Majd VeyRoon törte össze az autóját. Trollmula hatalmas előnyt kiautózva haladt az élen, miközben Robi és Golden pluszba hajtották a vizet Trollmula malmára. Bencytó és Peet kezdték meg a bokszkeringőt, ezután jött úgymond a kavarodás. Robi bemutatta, hogy lehetséges az időutazás oda és vissza egyaránt. Közben a nap is kezdett előbújni, így nyílvánvalóvá vált, hogy eső nem fog érkezni. Psycho és Bencytó remek és élvezetes csatát vívtak a 4. helyért. oda vissza előzték egymást. Eközben csendben FeNToN megérkezett mögéjük majd a megfelelő pillanatot kihasználva elment a két egymással csatázó pilóta mellett. Majd Robi és GOLDEN csapott össze, sokadik alkalommal. Végül aztán GOLDEN átfűzte magát Robin.

Trollmula megnyerte a futamot, és ezzel együtt behúzta a bajnokságot, amihez hatalmas gratulációmat küldöm, remek teljesítménnyel érte el mindezt, mi sem bizonyítja jobban, hogy a legutóbbi 6 versenyből mindet ő húzta be. Mögötte másodikként GOLDEN érkezett, majd a 3. helyen Robi ért be.

A nap versenyzője Trollmula lett, még egyszer, hatalmas gratuláció illeti Trollt.

 

 

Ezzel véget is ért a futam. A B ligát ebben a formájában már nem láthatjuk, mint kiderült a tagok a környező ligákban kerülnek elhelyezésre, ezzel is védve őket.

A mai nap még hátra van az A liga.

Addig is kitartás!

Adio!

S.Z.