És elengedi! Az meg vissza! – A híres Renault 1-2

Share

A MIRAGESPORT Szingapúrban folytatta a menetelést, Június hónap első hétvégéjén.

Az időmérőedzés LED lámpák “sütötte” fénykavalkádban, száraz körülmények között zajlott le. A végső győztes Nevr lett a Ferrarival, a maga kis 1:34.4 -es körrel. Ezzel a körrel 0.949 -del verte meg a második helyezett DávidHUN -t. Persze, ezt a kört hiperlággyal hajtotta végre, úgyhogy ahhoz képest Dávid is jó időt autózott. E kettős mögött Tw1c3 végzett a harmadik helyen.
A Szingapúri időmérőedzés végeredménye:


A pilóták, a versenyre érkezvén szintén száraz körülményekkel találkoztak. Aztán jött az égi áldás, és a 11. körben csőstül megérkezett az eső. Így pedig értelemszerűen az átmeneti esőgumik váltak a létező legalkalmasabb lehetőséggé. A verseny legeslegvégén aztán tovább fokozta az izgalmakat az időjárás, ugyanis tíz körrel a vége előtt elállt az eső, engedélyezték a DRS -t, ezáltal pedig egy teljesen új versenynek lehettünk szemtanúi.

A változó körülményeket, és az utcai pálya okozta nehézségeket a két Renault pilóta, Tw1c3, és Sevik tudta kezelni, ugyanis Ők, a Francia istálló nagy örömére behozták a szekeret 1-2 -be. Sevik bajnoki címének az életbentartása végett elengedhetetlen lett (volna) az, hogy vezető helyről, a csapattársa, Tw1c3 elengedje, ezzel megadván Seviknek karrierjének egyik legnagyobb lehetőségét. Tw1c3 el is engedte a csapattársát, ám ekkor jött a dráma: a büntetéseknek köszönhetően mégis Tw1c3 végzett az első helyen, Sevik előtt, aki így hét baromi értékes pontot veszített. Bár Tw1c3 emberségből jelesre vizsgázott, a sors más végjátékot szánt a H Ligának. A harmadik helyre (óriási csatát követően) DJ Maugli ért oda.

A H Liga Szingapúri nagydíjának a végeredménye: