Esőben és szárazon is Mart1n

Share

Miragesport – D Liga –Singapore Street Circuit

Esőben és szárazon is Mart1n

Tegnapi nap fergetegesen alakult, azonban még csak most jön a java hisz a pályán már a D liga verseny tagjai köröznek.

Száraz időmérő. Nincs e két szónál szebb, amit egy F1es versenyző használhatna. Különféle taktikák villantak fel, viszont nyilvánvalóan a hiperlágy gumival futották meg a leggyorsabb köreiket a pilóták. Mart1n 1.35.103-as ideje volt a legjobb az első körök között, ami egy nem rossz idő meg kell hagyni. Forge-val közben az időmérő alatt elvesztette a kapcsolatot a rendező bizottság. Igaz a végére visszatért viszont gyorskört már nem tudott futni.
A végén Mart1n végül egy még gyorsabb körrel megszerezte a pole pozíciót, mögülle Roli indulhatott majd Sz.Laci „csak” a 3 rajtkockát szerezte meg.

A versenyen már nem kedvezett az idő, eső érkezett, igaz átmeneti esőgumi elég volt ahoz, hogy versenyképes tempót tudjanak menni. Itt kivételt képezett szala, aki felrakta a teljes eső gumit.
Bence jól kapta el a rajtot, már az első kanyarban megelőzte Sz.Lacit, ez természetesen Mart1n-ek a legjobb, aki ne feledjük vezet a tabellán. szala ahhoz képest, hogy más gumin volt, mint a többiek, keményen harcolt a pozíciókért. Azonban belátta, túl nagy fába vágta a fejszéjét, és kijött a bokszba. Roli eközben kiállt a bokszba, valószínűleg tört a szárnya. Majd be is fejezte. Sz.Laci próbált meg revansot venni, és eszeveszett üldözés vette kezdetét a 2. helyért. Ugyan így tett Hurricane aki Kisbizsut vette üldözőbe. szala visszavonult, valószínűleg a kedvezőtlen helyzete miatt adta fel a versenyt. Hurricane végül átverekedte magát Kisbizsun, akit végül Marko is megelőzött ugyan abban a körben. Bence és Sz.Laci a kerékcserét követően sem hagyták abba a csatározást. A 15. körben aztán jött a csavar, felszáradt a pálya. A legjobban a bajnokesélyes Sz.Laci szenvedte el ezt e váratlan fordulatot, hisz nem rég ment ki a bokszba új, átmeneti esőgumikért. Emellett Bence se örülhetett, hisz őt saját csapattársa tartotta fel a bokszban. Hurricane elment még egy extra körre, ezzel a 2. helyet megtartva autózott tovább. benesjózsi és Kisbizsu feladta a versenyt közben. A 25. körben Forge parkolt le a falban, ezzel feladva a versenyt.
Végül Mart1n ismét nyerni tudott, ezzel a bajnokságban növelve előnyét a tabella élén, utána Sz.Laci futott be majd közvetlen laci mögött Hurricane érkezett a dobogó 3. fokára.
A nap versenyzője Hurricane lett.

Szép versenyt láthattunk, amit az eső remekül feldobott. Következik a C liga!
Addig is kitartás!
Adio!
S.Z.