A Miragesport visszatér!

Share

Beköszöntött a tavasz és beköszönünk mi is egy hosszú szünet után újra. Üdvözöljük a Magyar Forma-1 közösségét, annak minden tagját és kiváltképp azokat a kiemelten fontos szereplőket, akikkel most vállt vállnak vetve elindulunk egy eddig járatlan ösvényen. Sikeresen összeválogattuk hazánk talán eddigi legközelebbi mezőnyét.

Itt lesz Bereznay Dániel, aki az évek során számtalanszor bizonyította, hogy ő ül a hegy csúcsán, itt lesz az Alpine Esports pilótája, Sipos Patrik, aki hazánk egyik legnagyobb reménysége, itt lesz Hevessy Gábor, California, a közösség egyik legstabilabb pilótája, aki végre elhódította első bajnoki címét a HML kiemelkedő mezőnyében és itt lesz a Futuresport aranyat érő pilótabázisa is, akik folyamatosan újabb csúcsra járatják az esport csapat fogalmát hazánkban. Nem tudunk mindenkit felsorolni, de szerencsére nem is kell, a most induló szezon akkor is elképesztő izgalmakat vetítene előre, ha ezt a 20 pilótát egyszerűen elindítanánk és versenyeznének egymás ellen. De nem ennyi az egész.
 
A kommentátori állást Mirageeputo, Bala foglalja majd el, akinek a visszatérése évek óta érő gondolat. A versenybíróság sosem látott profizmussal fog neki a szezonnak és a végére hagytuk a legizgalmasabb részt, hazánk egyik legendás sportklubja, a DVSC ideálisnak találta a viszonyokat ahhoz, hogy beszálljon az F1 esport világába, most ők is megmérettetik magukat a legjobbakkal szemben.
 
Minden információt megtaláltok a Discord szerverünkön a versenyhétvégék pedig állandó időpontban, vasárnap délután 17:00 órától startolnak majd el. A Motorsport és az Esport összes szerelmesét várjuk egy felejthetetlen száguldásra.
 
Mi vagyunk a Miragesport, Ti vagytok a Miragesport!