Elképesztő befutó Jeddah-ban! Puki István nyert

Share

Elképesztő hajrá után, az utolsó méterig vívott csatában lett kétszeres futamgyőztes a Miragesport visszatérő szezonjában Puki István, aki nem csupán Magyarország legprofibb Formula 1 -es versenyzőit hagyta maga mögött a 8. helyről rajtolva, hanem a McLaren Esport pilótáját, Magyarország büszkeségét, Bereznay Dánielt is.

Az időmérőedzés már-már hozta a megszokottat, a nem létező különbségek origóját a Red Bullos Jakab Norbert szabta meg, így az ő újbóli rajtelsőségével vághatott neki a mezőny a szezon egyik, ha nem legtechnikásabb- és egyben nehezebb pályájának 25 körös, lélegzetet elállító versengésének.

Bereznay Dániel egyik szépségdíjas manővere a versenyről:

https://vm.tiktok.com/ZML3WbJbA/?k=1

A Miragesport szállította a kötelezőt, és REKORDNAK SZÁMÍTÓ 1600 NÉZŐ SZÁMÁRA biztosította a Forma 1-es Esportolás legjavát, melynek a végére érkező Safety Caros etap egy újabb adag izgalmat szállított. Ennek az izgalomnak a végén egy utolsó méteren eldőlő csatában Puki István tudott győzni, a szezon során már másodszorra.

Következő Vasárnap a versenyzők Franciaországba látogatnak, hogy újból bizonyítsák; Magyarország F1 Esport-gyarmat, a Miragesport pedig megközelíthetetlen magasságokban helyezkedik el. Van ennél feljebb?

Kövessétek a Miragesport Social Media felületeit, hogy ne maradjatok le a ligával kapcsolatos legújabb információkról, exkluzív anyagokról!

https://www.instagram.com/miragesport_/

https://www.tiktok.com/@miragesport

https://www.facebook.com/miragesportofficial

A hétvégi futam elérhető az alábbi videóra kattintva: